Саджанець груші Груша Дельбарью – сорт французької селекції, автором якого є Ж. Дельбар. Відома також під синонімами Сніжка, груша Сніжинка, груша Рікс чи Дельбараю. Груша Дельбарью призначена для вживання у свіжому вигляді. Має високу транспортабельність. Плоди сорту мають масу від 250 до 320 грамів. Форма плода витягнута, грушоподібна, а розміри великі. У період знімної зрілості, плоди мають зелене забарвлення, а в період споживчої зрілості забарвлення стає темно-жовтим з розмитим рожевим рум’янцем на сонячному боці. М’якуш груші Дельбар’ю ніжний, соковитий і має маслянисту структуру. Її білий колір. Груша має солодкий смак з ледь уловимою кислинкою, а аромат у неї легкий. Плоди можна зберігати протягом 3 місяців. Дозрівання груші Дельбарью відбувається в осінньо-зимовий період. Термін знімання починається на початку жовтня, а споживча зрілість настає наприкінці жовтня. Груша Дельбар’ю починає плодоношення вже на 2-4 рік після посадки. Самоплідний сорт із високою зимостійкістю. Стійкість до парші та борошнистої роси у груші Дельбар’ю також висока.




Персик Посол миру
Диплоїдна слива «Флавор Квін "
Саджанець сливи « Топ Фіт"
Саджанець черешні « Лапінс" 2-х річний
Саджанець крижовніка « Аристократ"
Саджанець черешні « Кримська нарядна "
Саджанець сливи- аличі « Глобус "
Саджанець черешні « Сем "
Саджанець сливи "Кабардінка"
Саджанець азіатської груші «Секуі"
Саджанець груші "Вижниця»
Саджанець червономʼясоі груші « Генерал"
Саджанець черешні « Мелітопольска" 2- х річка
Саджанець диплоїдної сливи « Прайм Тайм"
Саджанець груші Парижанка
Саджанець сливи «Угорка"
інжирний персик Уфо -4
Саджанець груші « Вільямс"
Смородина золотистая Валентина
Саджанець абрикоса « Ананасовий " 





Відгуки
Відгуків немає, поки що.